Hoogglans gelakt wit

In de Polderwijk staat het nieuwbouwhuis van Bastiaan en Hester. Op zoek naar een Hoogglans wit gelakt greeploze keuken die naadloos op hun huis zou aansluiten. Voor Bastiaan en Hester stond al vroeg vast, dat zij voor Culina keukens zouden kiezen de Keukenspecialist in eigen dorp.
Wij plaatsten deze unieke moderne keuken. Hoogglans wit gelakt met luxe apparatuur van AEG, waaronder de combi-stoomoven.  Silestone composiet zwart gezoet werkblad de schouwkap van Axiair zonder afvoer maar met De PlasmaNorm technologie. De grote strakke Franke spoelbak met de 3–in–1 kraan geven de keuken extra uitstraling en zeker ook extra gebruiksgemak.

Bastiaan en Hester vertellen het volgende over de aankoop van de keuken;

“Wij wisten wat wij wilden en met het advies en de uitwerking door Culina keukens was het ontwerp van onze strakke, moderne en greeploze keuken, uitstekend inpasbaar. Wij zijn toch nog vaak binnengelopen om bepaalde details door te spreken en elke keer werd er ruim de tijd voor ons genomen. Door het persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar advies konden wij onze wens realiseren met als resultaat een heerlijke keuken waar wij nog lang van kunnen genieten.”